Consiliu consultativ


Consiliul nostru consultativ Hanco este format din profesioniști din industrie, cu o gamă largă de cunoștințe pertinente în managementul și operațiunile de securitate.

Tim Buckley

Tim Buckley, membru al Consiliului consultativ Hanco

Un palmares impresionant!

Tim Buckley are o experiență de succes în leadership în proiectarea și livrarea de programe IT de transformare a afacerii.
Clienții au inclus Barclaycard, Departamentul canadian al apărării, BT Global Services, mai multe consilii județene, MTN, Royal Bank of Scotland, Shell, Zürich Financial Services, Network Rail, UBS, EY, Deloitte și Capita.

În lunga sa carieră, el a fost responsabil pentru furnizarea de asistență tehnică de la distanță, construirea unei practici ERP, migrarea în cloud, furnizarea de remedieri cibernetice, precum și sarcina de a salva proiecte eșuate și de a le întoarce.

În ultimul timp, el a ajutat companiile să capteze posibilitățile de tehnologii digitale de automatizare emergente, ajutând la selectarea produselor și soluțiilor, ajutând acei clienți să își documenteze cerințele de afaceri pentru a-și accelera tranziția în organizații agile, îmbunătățindu-se continuu pentru a oferi rezultate mai bune.

Peter Vint

Cariera tehnologică a lui Peter Vint se întinde pe o perioadă de peste patru decenii.

În acel timp, a lucrat și a gestionat mai multe funcții tehnice pentru unele dintre cele mai mari instituții financiare (JP Morgan, Fidelity, Golman Sachs) și mai recent EY, sprijinind echipele lor de resurse tehnice de tehnologie criminalistică globală.

După ce a acumulat o experiență tehnică considerabilă pe mai multe straturi, aceasta include securitate cibernetică și instrumente de securitate multiple, cloud, centre de date și platforme tehnologice variate.

Peter are, de asemenea, cunoștințe extinse despre externalizări, inclusiv RFP și RFI și cerințele comerciale de sprijin.

Vă vom contacta în curând despre soluții web!

Echipa noastră de dezvoltare web vă va fi alături în curând.

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.

Salut! Sunt Gouresh și vă voi contacta în curând despre soluții cibernetice.

Echipa noastră cibernetică se va asigura că obțineți soluția potrivită!

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.