Aproximativ 20% din toate problemele de securitate cibernetică sunt cauzate de erori umane

Eroare umana

„Bifând caseta de conformitate”

În timp ce companiile se pricep la protecția cibernetică, aceasta nu este încă atât de populară pe cât ar crede unii.

Care este cea mai mare problemă în linie, doar cu „bifarea casetei de testare a stiloului” și fără rezolvarea problemei evidente după?

Raspunsul este oameni – acei oameni sunt deseori de conducere și superiori. Aceasta este problema cu care ne confruntăm cu toții în această industrie.

Același r Tema actuală este în fiecare caz oamenii care nu intenționează să eșueze, nu reușesc să planifice. Oamenii care nu iau repercusiunile suficient de în serios, deoarece le este mai ușor să înceapă o altă companie ca CEO în serie decât este ca managerul IT mediu să obțină un nou loc de muncă după o încălcare. Sancțiunile pentru directori și conducere pentru eșecul de a lua măsuri nu sunt suficient de rigide. CEO-ul care lasă compania iPad sau MBP în avion sau cabină din New York.

Managerul de birou care deschide fiecare atașament de e-mail infectat cu ransomware și se conectează la fiecare site de phishing în speranța de a câștiga acel certificat cadou Tesco.

Departamentul de marketing care creează suficiente conturi de servicii IT online pentru a înăbuși un mailchimp și nu cere niciodată o dată aprobarea sau asistența IT până când nu este defect, nu funcționează sau este spart.

Dezvoltatorii, drăguții care, fără ei, CEO-ul nu ar avea niciun produs. Oh, devs. Rețeaua pe care ați petrecut-o o viață învățând să o protejați și este cetatea voastră de apărare.

Dezvoltatorii creează o aplicație care rulează pe serverele dvs. și le permite membrilor să încarce orice extensii de fișiere dorite de membri sau care nu expiră cookie-urile. Dezvoltatorii care creează vulnerabilități XSS și CSRF atât de bine încât ai crede că lucrează pentru China sau Rusia. Acești oameni. Trebuie să protejăm. Acestea sunt problemele noastre.

De la aviație la procese de fabricație și securitate cibernetică între ele, eroarea umană nu scutește pe nimeni.

Acesta este motivul pentru care am colaborat cu o companie a cărei soluție înțelege că eroarea umană va fi întotdeauna prezentă. Aceasta este înșelăciunea. Înșelarea încercărilor rău intenționate de a provoca haos în rețeaua dvs. IT. Deci, puteți face clic pe acel link rău intenționat și nimic distructiv nu se va întâmpla rețelei dvs.

Distribuie articolul:
Rezumatul articolului:
Eroarea umană este responsabilă pentru multe incidente de securitate cibernetică. Hanco vă poate ajuta să știți cum să le evitați!

Vă vom contacta în curând despre soluții web!

Echipa noastră de dezvoltare web vă va fi alături în curând.

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.

Salut! Sunt Gouresh și vă voi contacta în curând despre soluții cibernetice.

Echipa noastră cibernetică se va asigura că obțineți soluția potrivită!

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.