Cel mai bun din Est și Vest!

Există un motiv pentru care Microsoft, Amazon, Capgemini, Endava și alții au ales Iașiul.

Marele oraș universitar beneficiază de cultura sa moldovenească vibrantă (parte istorică a principatului Moldovei), cu educație de înaltă calitate și costuri surprinzător de scăzute ale vieții, în ciuda standardelor și practicilor occidentale de a face afaceri.

La granița dintre culturile tradiționale de Est și Vest, beneficiem de flexibilitatea de a ne procura serviciile potrivite și prețurile potrivite și din motivele potrivite.

Centrul nostru Nearshore are capacitatea de a avea personalul pe deplin obișnuit să lucreze la momente convenabile pentru operațiunile dumneavoastră!

Privind spre vest și est: Iași (pron. „yash”)

Capitală pentru 4,2 milioane de oameni a Moldovei românești, Iași găzduiește șapte universități importante și generează candidați de calitate într-o gamă admirabilă de domenii.

Centrul orașului Iași este dominat de un mare Palat Cultural, înconjurat de turnuri de birouri moderne, pline de mari firme IT, de la programatori și centre de apel masive, până la dezvoltarea de aplicații și multe altele. Engleza se aude în mod obișnuit în întâlniri și social în restaurantele și pub-urile din Iași, chiar și fără un singur vorbitor nativ la masă!

Am ales Iașiul pentru a îndeplini cerințele pentru operațiunile noastre de creștere a personalului în plină dezvoltare pentru clienții din UE și Marea Britanie.

În calitate de membri cu drepturi depline a UE din 2007, candidații români se dovedesc a fi bine educați, experimentați și rentabili într-o gamă largă de cerințe. De la SAP la abilități medicale și alte abilități semi-profesionale și tehnice, românii mulțumesc și surprind continuu clienții noștri cu nivelurile lor de profesionalism și capacități.