Vă prezentăm cu mândrie partenerii noștri!

Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri de tehnologie și servicii pentru a oferi serviciile potrivite clienților noștri valoroși pentru a le oferi și îmbunătăți securitatea noastră cibernetică și alte servicii .

Ai o idee pentru noi?x

Ai o idee pentru noi? Mulțumim că te-ai gândit la noi! Vă rugăm să înregistrați lead-ul la noi și vă vom anunța rezultatul.

Accops - un apreciat partener Hanco!


Accops

Soluții de încredere zero (Zero-trust)

Scalabil și sigur, lucrați de oriunde!

Hanco se bazează pe expertiza Accops în stabilirea de soluții bazate pe încredere zero, care se potrivește tuturor stilurilor de lucru, fie de la birou, fie de acasă.

Majoritatea serviciilor de securitate cibernetică precum acestea nu vin cu un motor contextual, dar Accops. Acest lucru permite un gateway sigur cu 2FA sau MFA în rețeaua dvs. corporativă, astfel încât actorii nedoriti să nu poată intra.

Hanco salută decizia lui Accops de a oferi libertatea de alegere în ceea ce privește tehnologiile de acces la distanță, platformele de implementare și modelele de licențiere pentru a ajuta organizațiile să construiască o infrastructură IT scalabilă și sigură de oriunde!

Iti recomandam:

Octets înșelători - Prevenirea prin înșelăciune

DeceptiveBytes (adica, „Octiți înșelători”)

Protecție prin înșelăciune

Un lider în tehnologia de înșelăciune a punctelor finale („endpoints”)

Deceptive Bytes, un lider în tehnologia de decepție a punctelor finale, oferă platformei Active Endpoint Deception către întreprinderi și MSSP, ceea ce le permite prevenirea în timp real a amenințărilor necunoscute și sofisticate.

Soluția Deceptive Bytes răspunde dinamic la amenințări pe măsură ce acestea evoluează, pe baza stadiului actual de compromis detectat și le modifică rezultatul, oferind apărătorilor avantajul în protejarea activelor și datelor lor.

Recunoscut ca un Gartner Cool Vendor în Operațiuni de securitate și informații de amenințare, raport 2019.

Hanco este un partener mândru cu e92plus!

e92plus

Dincolo de tehnologia tradițională de ultimă generație

e92plus este cel mai important VAD de securitate cibernetică pentru canalul din Marea Britanie, mergând dincolo de distribuția tradițională pentru a oferi produse și servicii excepționale care stimulează creșterea accelerată pentru vânzătorii și partenerii noștri de revânzare.

Cu un palmares stabilit de peste 30 de ani de introducere a tehnologiilor perturbatoare și de ultimă generație și de construire a canalelor de succes, e92plus a devenit un VAD premiat, de generația următoare.

Hanco este mândru că este partener cu e92plus.

Hanco este un partener tehnologic mândru cu Forcepoint!

ForcePoint („Punct de forță”)

Protecție dinamică pentru utilizator, date și margini

Servirea întreprinderilor și guvernelor globale

Forcepoint continuă să fie recunoscut ca lider în securitate cibernetică de către Gartner, NSS Labs, Forrester și alții, cu peste 14.000 de clienți în peste 150 de țări.

Platforma cloud oferă rezultate reale, cu o îmbunătățire cu 35% a detectării comportamentului cu risc ridicat și o reducere cu 60% a volumului de încălcări ale politicilor de date care necesită intervenție de securitate.

Hanco este mândru că este partener la nivel de bronz cu ForcePoint.

Fortinet

Securitatea întreprinderii fără compromisuri

Lider de piață în firewall și soluții asociate
Fortinet asigură cea mai mare întreprindere, IMM, furnizor de servicii și organizații guvernamentale din întreaga lume. Asigurați-vă rețeaua astăzi și în viitor. FortiGate-VM pe Azure oferă capabilități de firewall de nouă generație pentru organizații de toate dimensiunile, cu flexibilitatea de a fi implementată cu rol de firewall și / sau gateway VPN, în cuvinte de bază, o infrastructură virtuală va fi sub securitatea și monitorizarea unei generații următoare firewall.

KLDiscoveryKLDiscovery

O abordare cuprinzătoare a guvernanței informației și a descoperirii electronice

Hanco promovează ecosistemul KLDiscovery Nebula pentru clienții noștri!

Prin afacerile lor integrate, KLDiscovery oferă cel mai bun suport pentru ciclul de viață din clasă, în spectrul de guvernare a informațiilor, eDiscovery și recuperare de date. Cu tehnologii și servicii personalizate, KLDiscovery sprijină clienții noștri prin litigii, investigații, conformitate și recuperare după pierderea datelor.

În urma unui incident de securitate cibernetică, KLDiscovery ajută la localizarea și revizuirea datelor cu caracter personal, astfel încât acestea să poată fi comunicate autorităților de supraveghere și celor afectați în termenele obligatorii de raportare.

Hanco acordă o mare valoare experților KLDiscovery în recuperarea datelor și multitudinea de instrumente proprietare pentru recuperarea datelor clientului criptate de ransomware.

Hanco este un partener Ontrack mândru cu KLDiscovery.

Platforma digitală Mobillor

Mobillor

Toate informațiile pe mâinile potrivite!

Un furnizor de platforme și aplicații pentru economia digitală.

Hanco este mândru că face parte din rețeaua de parteneri Mobillor, oferind clienților săi opțiunea de a alege un partener potrivit pe baza geografiei, capacității și cunoștințelor de domeniu.
La fel ca toți partenerii, Hanco oferă clienților soluții folosind aplicații construite pe platforma Mobillor pentru implementare rapidă. Vă vom ajuta să realizați transformarea digitală prin activarea diferiților factori pentru economia digitală, cum ar fi Social, Cloud, Mobilitate și tot mai mult, IoT.
Hanco și Mobillor vă vor îmbunătăți operațional transformarea digitală, pentru implicarea vânzătorilor și a clienților și pentru capitalul uman.

UTMStack-logo UTMStack

Sistem unificat de gestionare a amenințărilor

UTMStack oferă mai multe soluții într-o singură stivă, cu prezentări puternice ale tabloului de bord pe mai multe module și raportare unificată. Am colaborat cu UTMStack pentru a răspunde piețelor noastre pentru întreprinderi mici și mijlocii ca soluție ghișeu unic. Folosind cele mai noi tehnologii construite de la bază, UTMStack oferă o valoare premium și capabilități de dimensiuni adecvate.

Vinca Cyber

Abordare personalizată a securității cibernetice

Experți din industrie în securitatea cibernetică și infrastructura IT
Profesioniștii Vinca au peste cinci decenii de experiență cu branduri de top din întreaga lume, VincaCyber este partenerul nostru în prima linie împotriva amenințărilor cibernetice. Parteneriatul Hanco Global Solutions cu VincaCyber permite o abordare diversă și individuală a problemelor companiei în ceea ce privește securitatea cibernetică. Colaborăm cu VincaCyber pentru a aborda provocările complexe pe care criminalii cibernetici le aduc lumii din jurul nostru.


Exclusive Networks

Toate informațiile pe mâinile potrivite!

Suport tehnic, leasing, instruire și management global de proiecte.
Exclusive Networks este distribuitorul specializat la crearea de valoare la nivel mondial pentru soluții de securitate cibernetică și cloud. Cu portofolii de vânzători de cea mai bună rasă, abilități de neegalat și o serie de servicii convingătoare, Hanco este încântată să își extindă serviciile profesionale, de la asistență tehnică pre și post-vânzare la leasing, instruire, servicii profesionale și management global de proiecte. Cu peste 50 de birouri pe cinci continente și prezență în peste 100 de țări, Exclusive Networks are un model unic de „vânzare locală, la scară globală”, creând valoare și permițând partenerilor să atingă o acoperire globală, oferind în același timp valoarea unui distribuitor specializat la nivel local.

Vă vom contacta în curând despre soluții web!

Echipa noastră de dezvoltare web vă va fi alături în curând.

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.

Salut! Sunt Gouresh și vă voi contacta în curând despre soluții cibernetice.

Echipa noastră cibernetică se va asigura că obțineți soluția potrivită!

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.