Găzduire site-uri web securizată SiteHanco™ Toate-intr-Unul și dezvoltare de experți
Găzduire site-uri web securizată SiteHanco™ Toate-intr-Unul și dezvoltare de experți

Dezvoltare și găzduire web Hanco

Combinăm cunoștințele noastre de gestionare IT, securitate cibernetică și planificare pentru a vă aduce unicitatea noastră Crearea site-ului web soluţie.

Folosind o abordare componentă (pe care o numim „ Componente ”)pentru a vă dezvolta site-ul pe măsură ce se schimbă cerințele, puteți fi siguri că vom rămâne alături de dvs. pentru a efectua actualizări de caracteristici și conținut.

Folosim straturi suplimentare de apărare și securitate pe site-urile Hanco pentru clienții noștri, de la firewall avansat AI la software anti-fraudă.


Soluții HancoSite

Loading SBGWEB Website Creation ...

Punând totul împreună!

Suntem întotdeauna încântați să pornim pe un site nou pentru clienții noștri

Folosim termenul „ Crearea site-ului “pentru primele săptămâni de existență a site-ului dvs. web, până la punctul în care este pregătit pentru acțiune în Funcționarea site-ului fază.

De îndată ce înțelegem ce doriți, vom folosi tot ce am discutat cu dvs. pentru a începe crearea site-ului. Vom urmări comanda dvs. inițială pentru a vă pune site-ul împreună cât de repede putem și, bineînțeles, vom păstra legătura în timpul procesului cu dvs.

Cât timp îi ia?

Perioada de creare a site-ului poate varia foarte mult în funcție de complexitatea și munca generală pe care trebuie să o facem. Nu este în niciun caz un „loc de muncă peste noapte” și, datorită dedicării noastre pentru lucrări de artă, stiluri și asigurării faptului că funcțiile site-ului sunt bine integrate, poate dura de la o săptămână până la maximum 60 de zile.

Vă vom anunța când am făcut totul la comanda dvs. inițială și vă vom aștepta cu nerăbdare să ne anunțați că totul este în stare bună de funcționare!

Ce caracteristici pot avea pe site-ul meu?

Oferim o selecție a unora dintre componentele noastre cele mai populare, pe care le oferim la prețuri fixe de pe site-ul nostru Caracteristici majore ale site-ului și Caracteristici minore ale site-ului pagini.

Cu toate acestea, posibilitățile sunt aproape nelimitate și ușa noastră este larg deschisă pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice .

Loading SBGWEB Major Site Features ...

Când pot adăuga funcții noi?

Uneori este o idee bună pentru tine să mai adaugi câteva caracteristici suplimentare ale site-ului așa cât mai curând posibil, astfel încât integrarea cu alte caracteristici poate fi făcută dintr-o singură dată.

În mod normal, adăugăm funcții suplimentare imediat după crearea site-ului dvs., în Faza de operare a site-ului imediat după crearea site-ului și pe parcursul vieții site-ului dvs.

Dar sunteți liber să adăugați noi caracteristici ale site-ului atunci când apare nevoia și vă vom sugera caracteristici suplimentare atunci când observăm posibilitatea unei soluții excelente pentru dvs.

Loading SBGWEB Minor Site Features ...

Dar produsele și informațiile mele?

În calitate de dezvoltatori web, urmăm motto-ul nostru „Hanco is Here ™” până la bază.

Principalul nostru loc de muncă în construirea site-ului dvs. este să ne asigurăm de la început că toate sunt diferite Dezvoltarea inițială a caracteristicilor este probabil cea mai importantă etapă fundamentală a noii vieți a site-ului dvs. web.

Pe lângă dezvoltarea inițială a caracteristicilor, suntem, de asemenea, bucuroși să facem câteva Actualizări de conținut inițiale pentru dvs. – de fapt, trebuie să avem o cantitate rezonabilă de conținut „din lumea reală” pentru a testa caracteristicile site-ului pe care le-ați ales pentru site-ul dvs.

Ce se întâmplă dacă am o mulțime de conținut?

Dacă aveți o grămadă de articole, fie text, fie imagini sau altele pe care ați dori să le faceți parte din site-ul dvs., suntem mai mult decât bucuroși să vă ajutăm!

Modelele noastre de prețuri pentru pachetele noastre SuperSite™ permit o cantitate rezonabilă de adăugare din ce în ce mai mult conținut ca parte a exploatării normale a site-ului.

Loading SBGWEB Development and Updates ...

Avem prezența ta online sigură sortată!

Doriți mai multe informații sau o cotație?
Spuneți-ne cum vă putem ajuta și vă vom contacta în curând

(Orele noastre de asistență sunt între 10:00 și 18:30, ora României)

Avem prezența ta online sigură sortată!

Doriți mai multe informații sau o cotație?
Spuneți-ne cum vă putem ajuta și vă vom contacta în curând

(Orele noastre de asistență sunt între 10:00 și 18:30, ora României)

Vă vom contacta în curând despre soluții web!

Echipa noastră de dezvoltare web vă va fi alături în curând.

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.

Salut! Sunt Gouresh și vă voi contacta în curând despre soluții cibernetice.

Echipa noastră cibernetică se va asigura că obțineți soluția potrivită!

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.