Acestea sunt motoarele mari care alimentează site-ul dvs. și componentele cheie care fac site-ul dvs. să strălucească cu adevărat!
Acestea sunt motoarele mari care alimentează site-ul dvs. și componentele cheie care fac site-ul dvs. să strălucească cu adevărat!

Componentele Majore ale site-ului

Acestea formează „coloana vertebrală” a site-ului dvs. web, cu una sau mai multe componente majore ale site-ului care alimentează fluxul de bază al site-ului dvs. web.

Ca „motoare de bază” ale site-ului dvs., în general adăugăm Componente Majore ale site-ului în perioada de Creare a Site-ului pentru site-ul dvs.

Dacă descoperiți că aveți nevoie de ceva mai mult, este posibil să putem realiza unele funcții suplimentare de dezvoltare în perioada de creare a site-ului.

Oferim mai multe Componente Majore standard ale site-ului, pe care clienții noștri din trecut le-au găsit utile, dar sunt întotdeauna fericiți să pună la punct funcția potrivită pentru dvs. !


Hanco-GroupBadge-SiteFeatures-75-white.pngMenținându-l la curent

Toate caracteristicile site-ului nostru se califică pentru serviciul nostru de actualizare a funcțiilor, pentru momentele în care trebuie să faceți câteva modificări la „motorul” de bază al funcției.

Dacă aveți nevoie de funcția de site existentă extinsă în mod substanțial sau cu funcționalități majore noi, oferim și servicii complete de Dezvoltare a Componentelor .

Loading SBGWEB Major Site Features ...