Pachete unice de creare de site-uri web folosind dezvoltarea de funcții de specialitate și actualizări de conținut cu găzduire web securizată!
Pachete unice de creare de site-uri web folosind dezvoltarea de funcții de specialitate și actualizări de conținut cu găzduire web securizată!

Găzduire all-in-one, domenii și dezvoltare expertă, securitate și design!

Ne mândrim că oferim un serviciu de calitate la prețuri rezonabile, urmând motto-ul nostru Hanco is Here ™.

Popularul nostru SiteBusiness™ este cel mai bine vândut, urmat de soluțiile noastre mai mici de creare de site-uri SiteHanco™ și SiteSuper™ la nivel de întreprindere.

Serviciile noastre de dezvoltare expertă

Folosim cunoștințele noastre de management IT, securitate cibernetică și planificare pentru a vă aduce servicii de găzduire și dezvoltare web securizate.

Pentru clienții noștri folosim straturi suplimentare de apărare și securitate pe site-urile Hanco, de la firewall avansat AI până la software anti-fraudă.


Punând totul împreună!

Suntem întotdeauna încântați să pornim pe un site nou pentru clienții noștri

Folosim termenul „ Crearea site-ului „pentru începutul existenței site-ului dvs. web, până la punctul în care este gata de acțiune.

De îndată ce înțelegem ce doriți, vom folosi tot ce am discutat cu dvs. pentru a începe crearea site-ului. Vom urmări comanda dvs. inițială pentru a vă pune site-ul împreună cât de repede putem și, bineînțeles, vom păstra legătura în timpul procesului cu dvs.

Cât timp îi ia?

Perioada de creare a site-ului poate varia foarte mult în funcție de complexitatea și munca generală pe care trebuie să o facem. Nu este în niciun caz un „loc de muncă peste noapte” și, datorită dedicării noastre pentru lucrări de artă, stiluri și asigurării faptului că funcțiile site-ului sunt bine integrate, poate dura de la o săptămână până la maximum 60 de zile.

Vă vom anunța când am făcut totul la comanda dvs. inițială și vă vom aștepta cu nerăbdare să ne anunțați că totul este în stare bună de funcționare!

Ce caracteristici pot avea pe site-ul meu?

Oferim o selecție a unora dintre cele mai populare Pagina Caracteristicilor site-ului

Cu toate acestea, posibilitățile sunt aproape nelimitate și ușa noastră este larg deschisă pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice .

Dar produsele și informațiile mele?

În calitate de dezvoltatori web, urmăm motto-ul nostru „Hanco is Here ™” până la bază.

Principalul nostru loc de muncă în construirea site-ului dvs. este să ne asigurăm de la început că toate sunt diferite Dezvoltarea inițială a caracteristicilor este probabil cea mai importantă etapă fundamentală a noii vieți a site-ului dvs. web.

Pe lângă dezvoltarea inițială a caracteristicilor, suntem, de asemenea, bucuroși să facem câteva Actualizări de conținut inițiale pentru dvs. – de fapt, trebuie să avem o cantitate rezonabilă de conținut „din lumea reală” pentru a testa caracteristicile site-ului pe care le-ați ales pentru site-ul dvs.

Ce se întâmplă dacă am o mulțime de conținut?

Dacă aveți o grămadă de articole, fie text, fie imagini sau altele pe care ați dori să le faceți parte din site-ul dvs., suntem mai mult decât bucuroși să vă ajutăm!

Modelele noastre de prețuri pentru SuperSite ™ pachetele permit o cantitate rezonabilă de adăugați din ce în ce mai mult conținut ca parte a normalului tău

Când pot adăuga funcții noi?

Uneori este o idee bună pentru tine să mai adaugi câteva caracteristici suplimentare ale site-ului așa cât mai curând posibil, astfel încât integrarea cu alte caracteristici poate fi făcută dintr-o singură dată.

În mod normal, adăugăm funcții suplimentare imediat după crearea site-ului dvs., în Faza de operare a site-ului imediat după crearea site-ului și pe parcursul vieții site-ului dvs.

Dar sunteți liber să adăugați noi caracteristici ale site-ului atunci când apare nevoia și vă vom sugera caracteristici suplimentare atunci când observăm posibilitatea unei soluții excelente pentru dvs.

Loading SBWEB Website Creation: SuperSite™ ...
Loading SBWEB Website Creation: BusinessSite™ ...
Loading SBWEB Website Creation: HancoSite™ ...
Loading SBWEB Website Creation: SimpleSite ...