Servicii de dezvoltare și actualizare pentru soluțiile site-ului HancoSite
Servicii de dezvoltare și actualizare pentru soluțiile site-ului HancoSite

Serviciile noastre de dezvoltare expertă

Folosim cunoștințele noastre de management IT, securitate cibernetică și planificare pentru a vă aduce servicii de găzduire și dezvoltare web securizate.

Pentru clienții noștri folosim straturi suplimentare de apărare și securitate pe site-urile Hanco, de la firewall avansat AI până la software anti-fraudă.

Hanco rămâne cu tine!

Odată ce terminăm cu Crearea site-ului perioadă, site-ul dvs. este în sfârșit bun pentru a merge!

Perioada de funcționare a site-ului dvs. începe odată ce am stabilit că site-ul dvs. a fost creat conform comenzii dvs. inițiale.

Asta înseamnă că site-ul dvs. este deschis și funcționează normal – și cel mai important, puteți continua afacerea.


Păstrați-l crescând puternic!

Din când în când, este posibil să simțiți nevoia de funcții suplimentare pentru site-ul dvs.

În calitate de client Hanco apreciat, puteți beneficia de prețurile noastre excelente pentru toți Dezvoltare de caracteristici și actualizări de conținut oricand vrei!

Vrei ceva special?

Al nostru Caracteristicile site-ului pot fi pluginuri, module de completare, propriile noastre codificări personalizate de care aveți nevoie pentru a face treaba.

Vom configura caracteristica aleasă și o vom integra cu restul site-ului dvs. în scurt timp.

Este posibil ca funcțiile dvs. existente să necesite unele îmbunătățiri sau actualizări din când în când.

Astfel de actualizări ale caracteristicilor dvs. implică de obicei doar timpul nostru, dar uneori necesită configurarea unei funcții suplimentare pentru dvs. Vă vom anunța în orice mod odată ce vom discuta despre cerințele dvs.

Păstrează-ți conținutul de zi cu zi proaspăt!

Actualizări de conținut implică adăugarea, editarea / actualizarea și formatarea conținutului site-ului dvs. Din fericire pentru dvs., nu vă taxăm niciodată pentru accesul de administrare sau accesul cPanel la site-ul dvs., astfel încât sunteți liber să vă actualizați conținutul după cum doriți și când este convenabil pentru dvs.

Dacă doriți să facem câteva actualizări pentru dvs. – anunțați-ne trimițându-ne o cerere de asistență sau făcând o comandă.

Cele mai noi pachete populare de site-uri Hanco include, de asemenea, până la o jumătate de oră gratuită de actualizări de conținut pe lună – așa că nu fi timid să folosești serviciile noastre!

Dacă se complică din orice motiv, vă vom anunța înainte de a merge până departe, astfel încât să puteți decide cum ar trebui să procedăm.

HancoServices-Matrix-Creation-Operation-250.png

Suntem mândri de varietatea largă de caracteristici ale site-ului pe care le putem integra pe site-ul dvs. Este minunat atunci când utilizatorii dvs. au o experiență perfectă atunci când fac lucruri pe site-ul dvs. client, iar caracteristicile site-ului sunt cheia pentru acest lucru.

Popularul nostru Pachete de creare de site-uri web oferiți una sau mai multe caracteristici majore ale site-ului, care includ instalarea, configurarea inițială și integrarea de bază a funcției site-ului.

Ce este dezvoltarea caracteristicilor?

Dezvoltarea caracteristicilor include instalarea, configurarea inițială și integrarea de bază a unei caracteristici a site-ului.

Cu caracteristicile mari ale site-ului, poate însemna, de asemenea, timpul suplimentar pe care îl luăm pentru a face codificare personalizată, extinde capacitățile funcționalității și atașăm programe de completare și upgrade-uri la caracteristica de bază a site-ului.

Dezvoltarea caracteristicilor se întâmplă de obicei în timpul normal Funcționarea site-ului sau uneori ca dezvoltare de caracteristici suplimentare în timpul Crearea site-ului perioadă.

După dezvoltarea inițială a funcției (configurare), este posibil să găsiți necesitatea actualizărilor ulterioare de funcții ulterioare, atunci când sunt necesare modificări ale „motorului” de bază al funcției, lucru pe care nu îl puteți face folosind funcția normală Actualizare conținut Opțiuni.

Dezvoltarea inițială a caracteristicilor

Majoritatea caracteristicilor site-ului nostru include dezvoltarea funcțională necesară necesară pentru a pune în funcțiune funcția site-ului și integrată cu alte componente.

HancoServices-Matrix-Creation-Operation-125.png

In timpul Crearea site-ului perioadă, aceasta este denumită „Dezvoltarea inițială a caracteristicilor” și se aplică pentru Caracteristici majore ale site-ului și Caracteristici minore ale site-ului , care sunt incluse cu site-ul dvs. client.

Dezvoltare de caracteristici suplimentare

Bineînțeles, sunteți liber să alegeți unele caracteristici suplimentare de dezvoltare în timpul creării site-ului, când vă dați seama că este nevoie de o caracteristică suplimentară sau vă răzgândiți și doriți ca lucrurile să fie făcute într-un mod diferit sau nou. Aceste lucruri se întâmplă!

Dacă efectuați o astfel de modificare în timpul perioadei de creare a site-ului dvs., lucrările suplimentare dincolo de comanda inițială vor fi facturate la prețuri normale ale funcției site-ului .

Dacă întâmpinăm probleme, datorită complexității integrării unor caracteristici, vă vom anunța natura problemei prin configurarea, integrarea sau ajustarea cu alte caracteristici inițiale.

Despre actualizări de funcții

– De ce nu poate face asta? Este ceva ce noi do auzi din când în când!

Chiar și după ce am instalat, configurat și integrat fișierul dvs. Caracteristica site-ului , există adesea o anumită abilitate suplimentară pe care vă dați seama că ar fi utilă.

Uneori nu este nevoie de cheltuieli suplimentare pentru o nouă funcție de site pentru site-ul dvs., iar funcția de site existentă poate fi pur și simplu actualizată pentru a vă oferi capacitatea suplimentară de care aveți nevoie.

Hanco-GroupBadge-SiteFeatures-75-white.pngActualizarea funcției site-ului dvs.

Tot ce trebuie să faci este anunțați-ne aici când există Caracteristica site-ului are nevoie de un mic impuls.

Hanco este aici pentru a vă ajuta și ne vom strădui să finalizăm actualizarea caracteristicilor dvs. în timp util și eficient.

Ce este implicat?

Desigur, vă vom oferi o estimare a timpului necesar pentru a finaliza actualizările solicitate ale funcției site-ului dvs. înainte de a începe lucrul.

În cazurile în care trebuie să extindem într-adevăr funcționalitatea în mod semnificativ sau în care este nevoie de noi lucrări fundamentale, suntem încântați să le oferim Servicii de dezvoltare a caracteristicilor .

Loading SBGWEB Development and Updates ...
Loading SBWEB Development and Updates: Custom Artwork ...
Loading SBWEB Development and Updates: Major Content Update ...
Loading SBWEB Development and Updates: Minor Content Update ...
Loading SBWEB Development and Updates: Feature Development ...
Loading SBWEB Development and Updates: Feature Update ...
Loading SBWEB Development and Updates: Feature Instruction ...