Hanco Global Solutions Ltd. este un furnizor Cyber Essentials certificat de IASME Consortium, un furnizor de servicii asigurat al Centrului Național de Securitate Cibernetică.
Programul Hanco la 360 ° cuprinde securitatea cibernetică și serviciile gestionate împreună cu valorile noastre Parteneri
Loading SBGCYBER Secure Access ...
Loading SBGCYBER Dark Web Monitoring ...
Loading SBGCYBER Penetration Testing ...

Certificat Cyber Essentials

Soluțiile noastre de top

Cu operațiuni cu sediul central în Regatul Unit și AnyShore în India, România și Statele Unite, suntem bine poziționați pentru a oferi servicii și răspunsuri non-stop (follow-the-sun).

V-am acoperit!

Componentele soluțiilor noastre Anyshore pentru securitate cibernetică pot varia foarte mult în funcție de proporțiile de monitorizare, testare și actualizare necesare pentru rețeaua și operațiunile dvs.

Vedeți soluțiile noastre CyberSecurity recomandate de top aici!

Ne vom îndeplini obiectivul pentru a ne asigura că poziția dvs. de securitate este întotdeauna la pregătirea optimă, efectuând evaluări, sporind eficiența instrumentelor de securitate și identificând lacune și soluții, inclusiv:

 • Îmbunătățirea accesibilității : Serviciile noastre pentru creșterea accesibilității generale includ infrastructură hiper-convergentă (pentru a simplifica gestionarea centrelor dvs. de date), virtualizare, echilibrare a sarcinii (pentru a crește capacitatea firmei și fiabilitatea aplicațiilor) și îmbunătățirea accesibilității în cadrul proceselor de backup, arhivare și stocare .
 • Securitatea datelor : Datele sunt necesitatea de bază a organizației dvs. Vă vom împuternici echipa de securitate să analizeze mediul dvs. de date.
  • Echipele dvs. de securitate / IT vor fi împuternicite să analizeze automat ce se întâmplă în mediul dvs. de date
  • Prin monitorizarea continuă, accesul neautorizat la date sensibile este eliminat,
  • Vă vom ajuta să vă adaptați la medii în schimbare (guvernanță / conformitate industrială, tehnologie și modele de implementare) pentru a proteja datele.
Loading SBGCYBER SIEM and Compliance ...

Certificat Cyber Essentials

 • Endpoint Security : Vă vom proteja rețeaua corporativă. Serviciile noastre de protecție a punctelor finale găzduiesc chiar și personalului care își aduce propriile dispozitive (BYOD) la locul de muncă. Vom actualiza software-ul dispozitivului dvs. atunci când este necesar.
 • Securitate Gateway : Securitatea gateway-ului este crucială pentru forța de muncă care revine și pentru cei care lucrează de acasă. Protejați modul în care compania dvs. se conectează și gestionați laptopurile, dispozitivele BYOD și alte puncte finale cu metodologiile noastre diferite. Am creat cu atenție o suită de servicii care să se potrivească infrastructurii dvs. IT.
Loading SBGCYBER Endpoint and Gateway Security ...

Certificat Cyber Essentials

 • Hanco CyberShield ™ : Puteți obține suita noastră completă de produse SIEM la tarife accesibile cu 40% mai mult decât piața. Aceasta implică totul, de la un scaner de vulnerabilități la gestionarea identității. Există un pachet de pornire și întreprindere bazat pe ceea ce doriți în suita dvs. de securitate.
 • Conformitate Hanco GDPR : Echipa noastră de experți în securitate cibernetică vă va asigura că sunteți pe deplin conștient de cerințele de conformitate prezentate în GDPR, ISO270001 și în programul esențial în domeniul securității cibernetice.
Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Hanco Compliance Package ...
Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Our Hanco CyberShield™ Enterprise Suite ...

Certificat Cyber Essentials

 • Învățare educațională sigură: HyLabs ajută universitățile, instituțiile de învățământ și organizațiile de dezvoltare și dezvoltare să creeze, să gestioneze și să monitorizeze laboratoare TIC virtualizate și să ofere și să ofere acces în timp real la laboratoarele TIC de pe orice dispozitiv, oriunde și oricând.
 • Virtual CISO (vCISO): Echipa noastră experimentată Hanco vCISO este pregătită să-și împărtășească experiența, cu politici și proceduri cu organizația dumneavoastră. Profitați de economii semnificative de costuri față de rolurile CISO tradiționale!
 • Evaluarea vulnerabilității : În combinație cu un test de penetrare și folosind instrumentele noastre certificate din industrie, cercetarea noastră aprofundată și evaluarea ulterioară ulterioară a rețelei și infrastructurii dvs. vor identifica vulnerabilitățile.