vCISO nostru este gata acum!

Unul dintre cele mai neglijate beneficii pentru un CISO virtual este resursele pe care le aduc cu el.

În cazul Hanco, deținem o bibliotecă de documente și instrumente pe care să le implementăm imediat în cadrul organizației dumneavoastră. Astfel de instrumente au fost deja testate în medii reale.

Echipa noastră Hanco vCISO menține informații actualizate despre politici și proceduri, gestionarea riscurilor furnizorilor, testarea planului de continuitate a afacerii, planurile de răspuns la incidente, managementul activelor și așa mai departe. Toate aceste instrumente ar necesita timp și efort pentru crearea oricărui nou CISO.

Membru al echipei Hanco vCISO

vCISO Hanco :
Soluția corectă

Rolul CISO este vital pentru succesul oricărei organizații în peisajul tehnologic de astăzi în continuă evoluție.

Odată cu apariția soluțiilor CISO virtuale precum a noastră, organizațiile își pot personaliza acum rolul CISO pentru a avea costuri semnificativ mai mici, un control mai mare asupra cheltuielilor, acces la o echipă de profesioniști cu diverse medii, integrare mai rapidă, eforturi suplimentare pentru personalul existent, fără conflicte de interes sau părtinire și mai mulți ochi care veghează asupra securității organizației dvs.


Soluțiile noastre Hanco vCISO sunt cele mai potrivite pentru organizațiile mici și mijlocii, deși am văzut și organizațiile mari beneficiind de suport suplimentar.

Echipa Hanco vCIOS la serviciu

De ce Hanco vCISO?

Aici, la Hanco, lucrăm zilnic cu Chief Information Security Officers (CISO) și am găsit acest lucru pentru persoana cheie atunci când avem de-a face cu numeroasele servicii de securitate cibernetică pe care le oferim clienților noștri.

Funcția CISO este principala apărare împotriva încălcării datelor și a infecțiilor cu programe malware și vă putem ajuta cu serviciile noastre Hanco vCISO.

Clienții noștri de dimensiuni mai mici și mijlocii au luat decizia de a folosi serviciul nostru Hanco vCISO pentru a economisi cheltuieli și, în unele cazuri, pentru a completa sarcinile actuale CISO.

Utilizarea serviciilor CISO virtuale precum a noastră în ultimii 12 ani este o dovadă a beneficiilor clare pe care le oferă soluția noastră Hanco vCISO.

Beneficiile Hanco vCISO:


vCISO ține sub control costurile

Economiile de costuri sunt motivul principal pentru care auzim de la clienți interesați de soluția noastră Hanco vCISO.

Deoarece CISO standard dețin un rol de conducere în cadrul majorității organizațiilor, ei răspund desigur consiliului de administrație și am văzut unde această poziție este într-adevăr bine compensată.

Soluția noastră Hanco vCISO poate oferi 25% până la 50% economii de costuri față de un CISO tradițional în fiecare an și, desigur, Hanco vCISO nu va avea nevoie de niciunul dintre beneficiile personalului și cheltuielile generale pentru menținerea unui rol tradițional.

O problemă importantă de reținut este modul în care cheltuielile noastre Hanco vCISO scad în general în timp. Odată ce soluțiile noastre vCISO petrec mai multe ore la început, trecând peste situația dvs. de securitate IT și dezvoltând politicile și procedurile necesare, costurile scad.

Mai multă expertiză colectivă

Cu CISO tradiționali care au nevoie de echipe de profesioniști în securitate în personalul lor, obțineți acces instantaneu la echipa noastră Hanco de profesioniști în securitate, audit și conformitate IT.

Suntem mereu în așteptare, gata să răspundem problemelor și evenimentelor dvs.

Profesioniștii noștri Hanco vCISO au certificare CISSP, CISM, CISA și similare și, desigur, avem experiență cu cele mai relevante standarde, cadre și reglementări, cum ar fi NIST, PCI-DSS, HIPAA și ISO 27001.

Experiența colectivă a soluției dvs. vCISO beneficiază de abordarea noastră de echipă – ceva ce nu veți găsi la un CISO tradițional cu normă întreagă de o singură persoană.

Mai puțină părtinire, soluții mai bune

Puterea echipei noastre vCISO în luarea deciziilor colective are ca rezultat mai puțină părtinire față de o soluție sau alta și o concentrare mai mare pe cele mai bune soluții posibile.

Când angajezi un CISO cu normă întreagă, acea persoană devine membru al personalului tău. Ei se integrează cu colegii, sistemele și cultura din jurul lor. Acesta este cu siguranță un beneficiu, deoarece ați dori ca personalul dvs. să se integreze și să se simtă parte a familiei dvs. de muncă, dar pentru un CISO acest lucru poate crea și situații de conflict de interese sau părtinire.

Un CISO ar putea fi înclinat să fie întotdeauna de acord cu recomandările de securitate IT ale unui director pentru a-i face fericit. Un CISO virtual va avea mai puțină teamă de dezacord cu directorii, deoarece cecul lor de plată este semnat de firma furnizor și nu de organizația client. Multe organizații fără CISO vor arunca responsabilități de securitate asupra CIO sau managerului IT.

Am observat că unii CISO pot fi părtinși către soluții pe care le-au folosit în trecut. Experiența anterioară ar trebui cu siguranță luată în considerare, dar în unele cazuri un CISO poate trece cu vederea o soluție de securitate superioară în favoarea celei pe care o cunoaște și pe care a folosit-o anterior.

Cu soluția vCISO Hanco, vă vom pune la dispoziție o echipă de profesioniști Hanco, toți cu propriile lor experiențe anterioare și gânduri despre soluții. Luarea lor colectivă de decizii va avea ca rezultat mai puțină părtinire față de o soluție sau alta și o concentrare mai mare pe cele mai bune soluții posibile.

Incorporare mai rapidă

După cum am menționat deja, dacă sunteți o organizație fără un CISO sau una care se află între CISO, va fi nevoie de un cost și de timp pentru a găsi o nouă persoană pentru acest rol.

După ce a analizat zeci de aplicații, a verificat candidații și a negociat salariul, acea persoană poate avea nevoie și de o pregătire pentru programele și mediul dumneavoastră. Cu un CISO virtual, costurile și timpii de integrare sunt adesea mult mai mici.

Cu profesioniștii noștri Hanco vCISO în standby, suntem gata să mergem de la început, cu mai puțină pregătire, deoarece dețin o cantitate mai mare de experiență colectivă cu diferite medii și programe.

Personal și flexibilitate bugetară

Nu numai că Hanco vCISO este mult mai rapid de implementat, dar Hanco vCISO este, de asemenea, extrem de scalabil.

Suntem bucuroși să vă asistăm la bugetarea unei anumite ore săptămânale în T1, de exemplu, și apoi să reducem orele săptămânale în T2. Un CISO cu normă întreagă nu va fi de acord cu astfel de fluctuații ale compensației, dar acesta este unul dintre numeroasele beneficii pentru un CISO virtual.

Puteți plăti pe măsură ce treceți orele și responsabilitățile de care aveți nevoie folosind soluția noastră vCISO. Este posibil să aveți nevoie de ele doar în timp ce vă aflați între plecarea anterioară a CISO și apariția unei noi angajări. De asemenea, nu prezintă complicații asociate cu încetarea. Puteți încheia cu ușurință logodna fără problemele cu care vă confruntați atunci când renunțați la un membru al personalului cu normă întreagă.

Completarea chestionarelor de securitate

Sunt șanse ca dacă ați lucrat vreodată într-un rol de securitate IT, ați avut de-a face cu un chestionar de securitate într-o anumită calitate.

Aceste chestionare sunt trimise unei organizații de către clienți sau parteneri pentru a se asigura că lucrează cu o firmă care le va proteja în mod corespunzător datele.

Odată cu creșterea încălcărilor legate de furnizori, aceste chestionare devin din ce în ce mai comune în toate industriile. Aceste documente includ adesea zeci până la sute de întrebări referitoare la controalele și practicile de securitate IT ale organizației dvs. și pot necesita, de asemenea, o mulțime de întrebări de clarificare ulterioare pentru expeditor. Tot ce știți deja, aceste chestionare pot consuma foarte mult timp.

Echipa noastră Hanco vCISO este pregătită să preia responsabilitatea de a răspunde la astfel de chestionare, economisind echipei dumneavoastră timp și efort prețios și, eventual, eliberând CISO existent pentru proiecte mai urgente.