Gestionarea Activelor poate fi văzută ca o modalitate de a vă proteja obiectivele, avem servicii diferite și pentru aceștia. Consultați serviciile noastre Hanco pentru securitatea punctului final acum.
Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Asset Management ...

Gestionarea activelor

Activele dvs. fac din compania dvs., hardware-ul dvs. (de exemplu, servere și switch-uri), software (de exemplu, aplicații critice pentru misiune și sisteme de asistență) și informații confidențiale. Activele ar trebui protejate împotriva accesului, utilizării, dezvăluirii, modificării, distrugerii și / sau furtului ilicit, rezultând pierderea organizare .
Vă vom ajuta să vă asigurați activele critice, permițându-vă să le gestionați fără probleme, astfel încât să aveți o vizibilitate deplină asupra activității pe toate activele.
Scannerele noastre de gestionare a activelor facilitează identificarea continuă a activelor conectate la rețea. Scannerele active și pasive sunt capabile să detecteze resurse fizice, cum ar fi servere și switch-uri și software instalat pe servere și puncte finale.
Nu vă supuneți amenințărilor interne obișnuite și acționați rapid dacă cineva își creează din greșeală un cont de administrator (sau cu rea intenție).
Înțelegem, de asemenea, că software-ul este la fel de important în zilele noastre ca hardware-ul, astfel încât, cu serviciul nostru, puteți scana activele software.
Monitorizarea inventarului software permite detectarea mai rapidă a aplicațiilor potențial vulnerabile sau dăunătoare sau a software-urilor învechite.
Contactează-ne pentru a afla mai multe despre acest serviciu de bază și esențial de securitate cibernetică.
Loading SBGCYBER SIEM and Compliance ...