Loading SBCYBER Secure Access : HyLabs for Education ...

Păstrarea învățării în siguranță și fezabilă!

Oferim o platformă educațională de laborator, astfel încât studenții dvs. să poată lucra într-un mediu sigur de oriunde și oricând.

HyLabs ajută universitățile, institutele educaționale și organizațiile L&D să creeze, să gestioneze și să monitorizeze laboratoare TIC virtualizate și să ofere acces în timp real la laboratoarele TIC de pe orice dispozitiv, oriunde și oricând.

HyLabs automatizează aprovizionarea, orchestrarea și accesul bazat pe curriculum la laboratoarele TIC cu scopul unic de a permite autoservirea membrilor facultății și studenților. Oferă cadrelor didactice și membrilor facultății flexibilitatea de a implementa și gestiona laboratoare pe cont propriu, fără cunoștințe prealabile și instruire a infrastructurii de bază.

În același timp, studenții beneficiază de acces programat la laboratoarele fizice existente sau la laboratoarele virtuale de acasă sau din campus, folosind propriile dispozitive. Virtualizarea laboratoarelor TIC reduce costurile operaționale pentru institute și permite un mediu de învățare în timp real, cu autoservire.

  • Permiteți studiul de acasă în timpul pandemiei
    Permiteți studenților să aibă aceeași experiență de acces la laboratoare ca în timpul pre-Covid19 și furnizați-le toate instrumentele necesare în timp ce accesează laboratoarele.
  • Activați studiul de sine de oriunde
    Studenții pot studia oricând cu orice dispozitiv fără a călători și își pot face propria rezervare pentru laboratoare TIC sau mașini de laborator generice.
  • Împuternicește facultățile
    Cu o interfață activată pentru autoservire, facultățile pot face singure modificări la laboratoare, inclusiv implementarea de laboratoare noi fără a necesita suport IT.
Loading SBGCYBER Secure Access ...