Loading SBCYBER Secure Access : HyLite Silver ...
Loading SBCYBER Endpoint and Gateway Security: Secure Virtual Browser ...
Loading SBGCYBER Secure Access ...

Soluția de lucru la domiciliu

Prezentare generală

  • The accesul de care aveți nevoie pentru personalul dvs. de lucru la distanță, cu soluțiile noastre de lucru la distanță preferate includ gateway-uri VPN extrem de sigure și scalabile,
  • Instalare usoara cu un stick USB sau CD dat personalului aflat în carantină / separat (sau trimis către personalul de la distanță),
  • A pornire rapidă de la zece la mii de utilizatori, cu o gestionare robustă a sesiunii, proxy-urilor aplicațiilor și gestionarea politicilor.

Știm ce înseamnă munca la distanță

Soluția noastră oferă utilizarea unei cantități minime de resurse hardware pe mașinile client, ceea ce înseamnă o funcționare ușoară a gamei confuze de posibile configurații hardware de lucru la distanță.

Utilizatorii dvs. vor descărca pur și simplu un client desktop, astfel încât aplicațiile dvs. publicate să fie disponibile imediat personalului dvs. de la distanță. Acoperim Windows, Mac, Linux, Android și iOS, astfel încât dispozitivele pe care le aveți deja personalul dvs. vor fi în mare măsură potrivite pentru noile lor roluri de lucru.

Vedeți ce fac personalul la distanță

O prezentare rapidă a întregii operațiuni de lucru la distanță poate fi obținută folosind un tablou de bord grafic care arată utilizatorii live, utilizarea licenței, utilizarea resurselor și informații importante despre gateway.

Certificatele dvs. de securitate sunt generate de consolă, cu roluri administrative granulare încorporate (ofițeri și administratori de securitate). Consola poate fi accesată printr-un portal web sau un client desktop. Portalul oferă RDP bazat pe HTML5 fără client pentru aplicații virtuale găzduite, desktop-uri virtuale și aplicații de tip Microsoft RDP. Putem chiar să modelăm un model hibrid în care agentul client oferă acces complet la web, client-server și la toate celelalte aplicații bazate pe TCP și UDP.

Cum încep personalul site-ului meu la distanță?

Folosim o distribuție Linux securizată, clasă enterprise, cu un program de instalare integrat pentru sistemul de operare de bază, servicii de dependență și componente, sub formă de ISO. Desigur, frumusețea ISO este că poate fi pus pe un stick USB sau ars pe un CD / DVD și dat personalului aflat în carantină / separat sau trimis prin poștă personalului dvs. de la distanță. Personalul va beneficia imediat de un gateway, consolă de administrare, portal web pentru utilizatori și portal de acces pentru aplicații HTML5 fără client, împreună cu un serviciu de autentificare cu doi factori. Configurația gazdei lor, cum ar fi modificările setărilor de rețea sau reinstalarea firmware-ului, este gestionată de un sistem de meniu mic.

Ușor de instalat

Personalul dvs. trebuie doar să viziteze portalul web și să descarce clientul ușor de pe dispozitivul utilizatorului. Folosind serverul de autentificare configurat, utilizatorii dvs. se pot autentifica folosind acreditările de domeniu, iar portalul va verifica prezența clientului și va descărca și instala clientul pentru prima dată de conectare de pe computerul utilizatorului.

Resursă

Până la 10 utilizatori

Până la 100 de utilizatori

CPU

1 nucleu

4 nuclee

Memorie

4 GB RAM

8 GB RAM

HDD

50 GB

100 GB

Reţea

100 MBps

1 Gbps

Implementări flexibile

Dacă organizația dvs. preferă un dispozitiv virtual cu ISO preinstalat, putem oferi servicii Microsoft Azure VM sau Amazon AWS, precum și implementarea infrastructurii locale, bazată pe VMWare ESX și Microsoft Hyper-V (testat complet pe ambele ).

Indiferent dacă este vorba de o gazdă fizică sau virtuală, păstrăm securitatea în prim plan, iar pentru implementarea independentă este necesară o singură gazdă (două gazde pentru clustere).

Atâta timp cât aveți un procesor pe 64 de biți, capabil să ruleze CentOS 7.2 și un port USB sau o unitate DVD pentru a porni din ISO, sunteți pregătit pentru implementare! Aceleași tipuri de mașini sunt aplicabile implementărilor cloud Amazon AWS sau Microsoft Azure.

Integrare excelentă

Folosind serviciile existente Microsoft Active Directory, LDAP, serviciul Novell e-Directory sau serverul RADIUS pentru autentificarea și autorizarea utilizatorilor, configurarea este simplă