Loading SBCYBER Dark Web Monitoring : Dark Web Monitoring ...
Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Our Hanco CyberShield™ SME Starter pack ...
Loading SBGCYBER SIEM and Compliance ...

Hanco vă oferă o evaluare completă a suprafeței amenințărilor.

Probabil că știți deja acest lucru undeva în fundul minții, dar este mai mult decât probabil să aveți date expuse pe dark web.

Programele malware au dus la creșterea dezvoltării și obținerii de noi instrumente pentru găsirea unor modalități mai noi de infectare a rețelelor. Unul dintre cele mai populare servicii rău intenționate este „malware as a service” sau „malware distribution for hire”, după cum arată statisticile dark web despre malware.


Este mai mult decât probabil ca adresele dvs. de e-mail, parolele, detaliile cardului de credit și informațiile despre activele critice să fie listate pe un forum web întunecat pentru vânzare de către infractorii cibernetici.

Aici Hanco vă poate ajuta, suntem diferiți de „haveibeenpwned.com”, putem găsi exact locul în care sunteți expus, care dintre acreditările dvs. de utilizator au fost compromise și informațiile despre activele dvs. critice au fost divulgate. Parcurgem dark web-ul, astfel încât să nu trebuie să identificați datele care sunt compromise și de vânzare.

Apoi lucrăm cu dvs. și vă ajutăm să remediați rețeaua și punctele finale pentru a ne asigura că astfel de scurgeri de date nu se vor mai repeta. Unele dintre testele și sarcinile cheie pe care le executăm sunt:

  • Evaluări ale vulnerabilității
  • Testarea penetrării
  • Simulări de phishing
Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Our Hanco CyberShield™ Enterprise Suite ...