Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Incident Response ...
Loading SBGCYBER SIEM and Compliance ...

Care este primul pas?

Se întâmplă, iar Hanco este aici, așa că tu știiceea ce va fi primul pas.

Un incident pentru compania dvs. ar putea însemna sfârșitul anumitor procese de afaceri care ar putea pune în pericol întreaga infrastructură și fluxul de lucru.

Gândiți-vă la incidentul de la Maersk în care atacatorii nu au intenționat să planteze malware rău intenționat în sistemele lor, dar oricum au ajuns acolo.

Vom ajuta la răspunsul la astfel de amenințări rapid și afectiv prin izolarea gazdei, uciderea proceselor, deconectarea și blocarea utilizatorilor sau a adreselor IP și multe altele.

Un incident este un eveniment care ar putea duce la pierderea sau întreruperea operațiunilor, serviciilor sau funcțiilor unei organizații. Managementul incidentelor este un termen care descrie activitățile unei organizații pentru a identifica, analiza și corecta pericolele pentru a preveni o reapariție viitoare.

Unele atacuri malware nu încearcă să-ți identifice compania, pot fi „împrăștiate” în spațiul cibernetic, iar compania ta poate fi victima acestui lucru. Va răspunde incidentul nostru nu trebuie să vă faceți griji cu privire la astfel de evenimente.

Fluxul general al unui răspuns la incident este după cum urmează:

  1. Pregătirea,
  2. Detectare și raportare,
  3. Triaj și analiză,
  4. Conținere și neutralizare,
  5. Activitate postincident.