Protejarea punctelor finale

Din ce în ce mai mulți utilizatori se conectează la un număr tot mai mare de rețele folosind dispozitivele lor personale.

Necesitatea securizării și protejării acestora este la fel de importantă ca securizarea dispozitivelor corporative.

Loading SBCYBER Endpoint and Gateway Security: Active Endpoint Protection ...

Protejarea punctelor finale

Din ce în ce mai mulți utilizatori se conectează la un număr din ce în ce mai mare de rețele folosind dispozitivele lor personale, fie că sunt laptopuri, telefoane mobile, tablete sau chiar computere desktop – necesitatea de a le securiza și proteja împreună cu utilizatorul este la fel de importantă ca și securizarea dispozitivelor corporative.

Politicile de securitate a informațiilor organizaționale includ, în general, educația, instruirea și testarea angajaților pentru a ajuta la protejarea organizației împotriva atacurilor (phishing, mishing și alte inginerie socială) împotriva criminalilor cibernetici.

Peisajul amenințărilor, în special în lumea online / digitală de astăzi, este foarte complex și fiecare angajat trebuie să își asume o anumită responsabilitate pentru a asigura securitatea e-mailurilor. Doar o greșeală a unui angajat sau clic pe un link, deschiderea unui PDF, ar putea duce la o încălcare a datelor, pierderea datelor, amenzi și costuri juridice uriașe și, cel mai important, toate deteriorarea imaginii și reputației companiei.

Oamenii din fire sunt curioși, naivi, creduli sau vulnerabili, iar hackerii și infractorii cibernetici profită de acest lucru și folosesc phishingul ca formă obișnuită de atac prin e-mail. Acest lucru este deosebit de semnificativ și periculos, deoarece atacatorii știu cum se comportă oamenii și se bazează și, în cazuri cheie, pot conta pe anumite persoane să accepte e-mailuri care vor duce la furarea acreditării sau la partajarea parolelor etc. E-mailurile de tip phishing conțin de obicei un link sau un atașament care poate instala un fel de malware, troian sau conține un link către un site web care îi atrage pe utilizatori să introducă detalii sau acreditări care pot fi folosite ulterior pentru furt de identitate sau de date, pentru a le vinde pe piața neagră către alți hackeri sau pentru a determina utilizatorii / organizațiile să răscumpere.

Eroare umana este inevitabil, dar prin sistemul nostru Active Detection Detection sau Hanco CyberShield veți fi protejat pe punctele dvs. finale pe termen nelimitat și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la atacurile rău intenționate cauzate de accidentele cibernetice la locul de muncă.

Avem trei servicii care vă vor ajuta să vă protejați obiectivele finale:

  1. Gestionarea activelor
  2. CyberShield™ Hanco
  3. Detectarea activă a punctelor finale

În articolul nostru despre Securitatea cibernetică – Ce putem face? peisajul amenințărilor se schimbă extrem de rapid și atacatorii folosesc tehnici sofisticate pentru a deruta, păcăli și înșela angajații, ceea ce pune afacerea în pericol.

Pur și simplu, puteți interacționa cu angajații dvs. cu pregătirea corectă și vă puteți ajuta să vă protejați afacerea.

Este timpul să transformați mesele asupra atacatorilor transformându-vă personalul într-un strat suplimentar de apărare pentru organizația dvs.


Loading SBCYBER Endpoint and Gateway Security: Endpoint Protection ...