Testarea penetrării:

Cel mai important prim pas în evaluarea vulnerabilităților tale!

Această soluție la preț bun este favorita populară printre clienții noștri și a dat rezultate semnificative. Testul dvs. de penetrare Hanco ne va ajuta să știm care sunt soluțiile potrivite pentru dvs.!

Test de penetrare rentabil

În ultimii câțiva ani, s-a înregistrat o îmbunătățire generală a multor perspective economice ale lumii. Cu toate acestea, a existat o scădere a venitului pe cap de locuitor al mai multor țări în curs de dezvoltare.

În calitate de furnizori de servicii, înțelegem provocările economice cu care ne confruntăm în lumea de astăzi. Cu toate acestea, validarea securității sistemelor IT în cadrul fiecărei organizații nu ar trebui să fie victima vremurilor, în ciuda opțiunilor care trebuie luate pentru a menține viabilitatea instituțională în cadrul fiecărei organizații.

Personalul nostru calificat a dobândit, de-a lungul anilor, experiență în efectuarea serviciilor de revizuire și testare IT, precum și în lucrul la evaluarea securității rețelelor și sistemelor interne în peste o sută de instituții financiare din întreaga lume.

Pe baza experienței noastre cu instituțiile financiare menționate anterior, am putut vedea o varietate de prețuri și descrieri ale „serviciilor de testare a penetrării”, variind de la utilizarea instrumente simple, la teste cu mai multe straturi privind penetrarea și exploatarea vulnerabilităților constatate, care presupun zile sau săptămâni de muncă.

La rândul nostru, acest lucru ne-a permis să observăm modul în care prețurile pot varia dramatic în raport cu diferiții furnizori de servicii.

Oferim un produs care ar oferi același serviciu de calitate la un preț mult mai mic decât standardul industrial. Acest lucru ne permite să fim în măsură să ne opunem concurenței pieței, oferind în același timp un serviciu neprețuit.

Luând în considerare toate aspectele, am luat decizia de a aprecia „serviciul nostru de testare a penetrării” la un preț competitiv.

ID-ul acestei Soluții: 23676-120-1
Descrierile soluțiilor sunt Copyright © 2024,
Hanco, toate drepturile rezervate.