Monitorizare Dark Web:

Urmăriți-vă expunerea în continuă schimbare la Dark Web!

Utilizatorii compromisi se întâmplă mai des decât credeți, cu detaliile personale ale personalului și tranzacțiile comerciale care apar acolo unde nu ar trebui.

Monitorizarea Dark Web, cum o vom folosi pentru a vă menține pe dumneavoastră și compania dumneavoastră în siguranță.


Caracteristica cheie a monitorizării noastre dark web este factorul uman!

Având acest element uman, zgomotul poate fi tăiat și amenințările reale să fie ridicate - aceasta este în esență o extensie a unui braț uman sigur în jurul confidențialității, protecției și imaginii dvs. de marcă. Economisește bani, economisește timp!


De ce să nu folosești „am fost pwned?”

Pwned este o privire superficială, facem o cercetare profundă în care monitorizăm o mare varietate de posibile domenii de îngrijorare în dark web și în alte locuri, inclusiv:

  • Monitorizare site-uri web private,
  • rețele peer-to-peer,
  • canale IRC,
  • platforme de social media (facem legătura ce se întâmplă în dark web pentru persoanele care încearcă să se laude cu un hack pe rețelele sociale),
  • peste 640.000 de rețele bot

Investigație intensivă

Investigăm ce se întâmplă cu datele dvs., unde se îndreaptă, ce se întâmplă cu ele și cum s-a întâmplat în primul rând.

Ajută la protecția imaginii mărcii – puteți spune cu o siguranță rezonabilă clienților dvs. că toate datele scurse sunt urmărite cu succes (deoarece fiecare companie este cel mai probabil să scurgă date)

 Ne vom conecta cu mai multe servicii dark web (TOR, I2P, Freenet) pentru a intra în dark web pentru tine și a căuta acreditările tale compromise

 Atacurile asupra rețelelor pot fi inevitabile, dar monitorizarea proactivă a datelor furate și compromise vă permite să răspundeți imediat la o amenințare pentru a preveni o încălcare majoră.

 Oferim apoi conștientizarea inteligentă a acreditărilor compromise înainte să apară încălcări. Analiza Dark Web ne permite să vedem modelele din industrie cu mult înainte ca acestea să devină tendințe și să oferim inteligența necesară pentru a vă menține pe dumneavoastră și angajații dumneavoastră mai protejați.

Ce face ca Hanco Dark Web să iasă în evidență?

Nu ne uităm doar!

Pwned este un caz de căutare, monitorizarea și investigarea web întunecată oferă capacitatea de a remedia datele furate și când poate avea loc un atac

 Monitorizăm 24/7/365, alte servicii dark web vă vor oferi mult zgomot inutil cu rapoarte, unde este nevoie de mult timp pentru a verifica rezultatele pentru a obține ceva semnificativ, acesta este un serviciu care poate fi și foarte scump, totuși îl oferim la un preț mult mai competitiv odată ce se efectuează analiza.

 În ceea ce privește o reprezentare vizuală a modului de a face clientul să se gândească cu adevărat și a importanței monitorizării rețelei întunecate, Apple a lansat o reclamă în care confidențialitatea contează – chiar facem un pas mai departe pentru a urmări deja datele care sunt furate:

https://www.youtube.com/watch?v=3UyBGbf2s54 

 

 

Împiedica

Atacurile asupra rețelelor pot fi inevitabile, dar proactive monitorizarea datelor furate și compromise vă permite să răspundeți imediat la o amenințare pentru a preveni o încălcare majoră.

Raport

Cu peste 80.000 de e-mailuri compromise zilnic, platforma oferă capacități extinse de raportare pentru a urmări și localiza incidentele.

Monitor 24/7/365

Monitorizăm camerele de chat ascunse, site-urile private, rețelele peer-to-peer • Canalele IRC (internet relay chat), platformele de socializare, site-urile de pe piața neagră, peste 640.000 de botnete.

ID-ul acestei Soluții: 23159-110-1
Descrierile soluțiilor sunt Copyright © 2024,
Hanco, toate drepturile rezervate.