Actualizarea componentelor (orară) Actualizările de rutină vă mențin funcțiile actuale, sigure și eficiente!

Actualizările de rutină vă mențin funcțiile actuale, sigure și eficiente!

Funcțiile existente vor necesita actualizare din motive de securitate și funcționalitate din când în când. Vom face procesul cât mai nedureros posibil, pentru a ne asigura că site-ul dumneavoastră funcționează așa cum doriți!

Actualizarea funcției ajustează setările sau funcționarea unei funcții existente a site-ului „De ce nu poate face asta?”

Este ceva ce auzim din când în când!

Chiar și după ce am instalat, configurat și integrat funcția site-ului dvs., există adesea o anumită abilitate suplimentară pe care vă dați seama că ar fi utilă.


Uneori nu este nevoie de cheltuieli suplimentare pentru o nouă funcție de site pentru site-ul dvs., iar funcția de site existentă poate fi pur și simplu actualizată pentru a vă oferi capacitatea suplimentară de care aveți nevoie.

Actualizarea caracteristicii site-ului dvs.

Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați aici când funcția de site existentă are nevoie de un mic impuls.

Hanco este aici pentru a vă ajuta și vom încerca să finalizăm actualizarea caracteristicilor dvs. în timp util și eficient.

Hanco-GroupBadge-SiteFeatures-75-white.pngCe este implicat?

Desigur, vă vom oferi o estimare a timpului necesar pentru a finaliza actualizările solicitate ale funcției site-ului dvs. înainte de a începe lucrul.

În cazurile în care trebuie să extindem într-adevăr funcționalitatea în mod semnificativ sau când sunt noi este nevoie de mai multă muncă de bază, suntem încântați să oferim serviciile noastre de dezvoltare a caracteristicilor.


Dezvoltare de caracteristici personalizate și actualizări de conținut: indiferent dacă este vorba de funcții noi pentru a face site-ul să strălucească sau de actualizarea conținutului site-ului dvs. atunci când nu aveți timp, suntem aici pentru a vă ajuta! (Toate tarifele de dezvoltare și actualizare afișate sunt orare)

Prezentare generală a Soluțiile Hanco Pentru Web

Vedeți toate Serviciile Hanco
ID-ul acestei Soluții: 2778-20-9

Vă vom contacta în curând despre soluții web!

Echipa noastră de dezvoltare web vă va fi alături în curând.

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.

Salut! Sunt Gouresh și vă voi contacta în curând despre soluții cibernetice.

Echipa noastră cibernetică se va asigura că obțineți soluția potrivită!

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.