Răspuns la incidente:

Când se întâmplă ceva, Hanco este aici!

Răspunsul nostru la incidente Hanco CyberShield™ vă va permite să vă gestionați de la distanță mediul și să răspundeți la atacuri direct din propriul tablou de bord.

Răspuns la incidente

Răspunsul la incidente este o abordare organizată a abordării și gestionării consecințelor unei încălcări de securitate sau a unui atac cibernetic, cunoscut și sub numele de incident IT, incident computerizat sau incident de securitate. Scopul este de a gestiona situația într-un mod care limitează daunele și reduce timpul și costurile de recuperare.

Ne vom ocupa de orice încălcare a datelor sau atac cibernetic care vă poate afecta, inclusiv modul în care organizația dvs. încearcă să gestioneze consecințele atacului sau încălcării.

Răspundeți corect la incidente din propriul dvs. tablou de bord. Susținem mai multe acțiuni de răspuns la incidente, cum ar fi izolarea gazdei, eliminarea proceselor, deconectarea și blocarea utilizatorilor sau a adreselor IP și multe altele.

Simplu și puternic

Vedeți o alertă și confirmați că un server a fost compromis. Tu sau echipa SOC decideți să izolați gazda de rețea și să blocați computerul pentru analize criminalistice. Timpul este esențial și acest lucru ar trebui realizat cât mai curând posibil înainte ca Cryptoware să se răspândească prin rețea.

Răspunsul nostru la incident poate fi realizat în câteva secunde. Navigați la Răspuns la incidente și selectați „Lockdown server” din lista de comenzi.

Cercetare și analiză extinsă

Alertele pot necesita deseori cercetări și analize suplimentare. Schimbarea ferestrelor și a filelor pentru a vă conecta la un server sau deschiderea unei console SSH pentru a explora sau modifica configurațiile ar putea necesita mult timp. Capacitățile noastre de răspuns la incidente au fost extinse pentru a oferi o interfață de tip consolă interactivă. Controlați orice gazdă din tabloul de bord personalizat și efectuați aceste modificări în câteva secunde.

Relații Clienți

- Serviciu clienți 24/7 și asistență tehnică.

Gata pentru cloud

- Se integrează cu PaaS, SaaS și cu toți principalii furnizori de cloud

Economisiți mii de dolari

- Economisiți cu un singur teanc de instrumente.

Integrare completă

- Economisiți timpul și efortul de integrare a mai multor soluții disparate. Toate componentele noastre sunt deja integrate.

ID-ul acestei Soluții: 24157-100-1
Descrierile soluțiilor sunt Copyright © 2024,
Hanco, toate drepturile rezervate.