Scanare, testare și raportare pe scară largă:

Un control esențial și un raport asupra vulnerabilității tale actuale!

Vom efectua o scanare și o testare completă unică a tuturor activelor de rețea ale organizației dumneavoastră, pentru a verifica, testa și scana cu meticulozitate.

Vom scana, testa și raporta totul!

Scanare a vulnerabilității rentabilă combinată cu testarea noastră de penetrare semnată!

Am constatat că majoritatea clienților doresc să știe totul despre vulnerabilitățile lor și despre posibilele puncte de atac.

Oferim un produs care ar oferi același serviciu de calitate la un preț mult mai mic decât standardul industrial. Acest lucru ne permite să fim în măsură să ne opunem concurenței pieței, oferind în același timp un serviciu neprețuit. Luând în considerare toate aspectele, am luat decizia de a combina într-un produs redus, soluția noastră „Scanare completă, testare și raportare”.

Vă vom găsi punctele orb!

Inclusiv tehnologia noastră completă de scanare a vulnerabilităților, cu testare neautentificată, testare autentificată, diverse protocoale Internet și industriale de nivel înalt și scăzut și reglare a performanței pentru scanări pe scară largă și un limbaj de programare intern puternic.

Scanerul este însoțit de un flux de teste de vulnerabilitate cu un istorie lungă și actualizări zilnice. Acesta este alimentat de Greenbone CommunityFeed care include peste 50.000 de teste de vulnerabilitate și este consolidat de motorul de corelație suplimentar cu motor HancoShield™.

ID-ul acestei Soluții: 24783-100-1
Descrierile soluțiilor sunt Copyright © 2024,
Hanco, toate drepturile rezervate.