Managementul vulnerabilității Detectare excelentă cu scanere active și pasive

Detectare excelentă cu scanere active și pasive

Managementul vulnerabilităților Hanco CyberShield vă va proteja cu scanere de vulnerabilități active și pasive pentru detectarea timpurie.

Managementul vulnerabilității

Un scaner complet de vulnerabilități. Capabilitățile sale includ testarea neautentificată, testarea autentificată, diverse protocoale industriale și industriale de nivel înalt și scăzut, reglarea performanței pentru scanări pe scară largă și un limbaj de programare intern puternic pentru a implementa orice tip de test de vulnerabilitate.

Scanerul este însoțit de un flux de teste de vulnerabilitate cu un istoric lung și actualizări zilnice. Acesta este alimentat de Greenbone CommunityFeed care include peste 50.000 de teste de vulnerabilitate și este consolidat de motorul de corelație suplimentar cu motor UTMStack.

Evaluări ale vulnerabilității

Cu peste 50.000 de teste de vulnerabilitate disponibile, scanerul nostru de vulnerabilități detectează aproape orice punct mort din orice tehnologie.

Scannerul nostru de vulnerabilități a evoluat din OpenVas și, prin urmare, este menținut parțial de proiectul OpenVas. Scanerul nostru pentru vulnerabilități a fost reconstruit pentru pregătirea întreprinderii și integrarea directă cu Platformă.

Gata pentru cloud

Evaluările noastre de cloud dezvăluie configurări greșite și vulnerabilitate în mediile Cloud. Indiferent dacă vă rulați infrastructura pe AWS, Azure, Google Cloud sau OVH, scanările Vulnerability vor funcționa la fel.

Testele de vulnerabilitate în cloud sunt actualizate zilnic și se integrează în prezent în tablourile de bord pentru gestionarea conformității pentru Azure și AWS.

ID-ul acestei Soluții: 23955-100-1

Vă vom contacta în curând despre soluții web!

Echipa noastră de dezvoltare web vă va fi alături în curând.

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.

Salut! Sunt Gouresh și vă voi contacta în curând despre soluții cibernetice.

Echipa noastră cibernetică se va asigura că obțineți soluția potrivită!

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.