Evaluarea vulnerabilității Lucrezi cu auditorii nostri tehnici IT cu experienta!

Lucrezi cu auditorii nostri tehnici IT cu experienta!

After a successful penetration test, we will provide you a remote internal vulnerability assessment.

Evaluarea vulnerabilității

Securitatea externă reprezintă doar o mică parte a profilului general de securitate al unei organizații și că securitatea internă are, de asemenea, o importanță absolută.

Prin urmare, am venit cu o nouă ofertă la un preț rezonabil pentru un serviciu care evaluează de la distanță vulnerabilitățile interne.

Personalul nostru calificat a dobândit, de-a lungul anilor, experiență în efectuarea de servicii de revizuire și testare IT, precum și lucrul la evaluarea securității rețelelor și sistemelor interne în peste o sută de instituții financiare din întreaga lume. Pentru a elimina eventualele îndoieli pe care le aveți cu privire la „serviciul de evaluare a vulnerabilității” pe care îl oferim, următorul este o listă compilată cu cele mai frecvente întrebări care vin de obicei de la clientela noastră.

Evaluările noastre privind vulnerabilitatea sunt extrem de accesibile - de unde știi că evaluările noastre sunt exhaustive și eficiente?

Suntem fericiți și putem să vă oferim o listă de referințe ale clienților dacă le solicitați. Personalul nostru de audit este alcătuit din profesioniști desăvârșiți, care au ani de experiență în sectoarele medical, bancar, de transport, de stat și educație.

Una dintre caracteristicile care ne diferențiază de alte companii este modul în care ne organizăm echipele de audit IT. Am avut privilegiul de a construi echipe care să formeze personal specializat în diferite domenii de securitate. Echipele noastre includ, în general, personal cu experiență în gestionarea mediilor de rețea complexe și personal cu o experiență de audit IT mai tradițională, deoarece de obicei au o perspectivă mai bună asupra sistemelor de control intern și a practicilor de audit.

În timpul evaluării servicii, veți lucra cu unul dintre auditorii noștri experimentați tehnici IT, ceea ce oferă firmei noastre capacitatea de a analiza cu atenție constatările din revizuirea noastră împreună cu personalul IT intern sau cu furnizorul dvs. extern de servicii de rețea. În plus, filtrăm și falsurile pozitive sau erorile care decurg din instrumentele noastre automatizate înainte de a vă furniza raportul final; ceea ce ne pune în fața multor alte firme care furnizează servicii care au tendința de a forța povara filtrării tuturor falsurilor pozitive asupra personalului de securitate al organizațiilor dvs.

Instrumentele pe care le folosim:

Folosim instrumente care fac parte din distribuția Kali Linux, cum ar fi Burp Suite, DirBuster, NMAP, SQLMap și OWASP ZAP. Instrumentul sau instrumentele selectate pentru a îndeplini sarcina pot varia și sunt adecvate percepției specialistului în securitate sau a expertului respectiv, deoarece acestea sunt evaluate cu exactitate în funcție de mediul în care urmează să fie utilizate. De regulă, vom folosi doar instrumente bazate pe abonament pentru a garanta actualizarea fișierelor și, în consecință, pentru a ușura detectarea vulnerabilităților apărute recent.

Cât de des este evaluarea?

Practica generală recomandată este că fiecare organizație ar trebui să efectueze un test de evaluare a vulnerabilității cel puțin o dată pe an sau după orice schimbări importante în operațiunile organizației sau soluțiile de corecție. Taxa noastră acoperă o singură evaluare în orice moment la alegere. De asemenea, oferim intervale de testare frecvente la un preț redus. O evaluare internă a vulnerabilității este unul dintre cele mai eficiente mijloace pentru a verifica eficacitatea oricărei administrații de parchet.

Cum veți vedea rezultatele evaluării?

Emitem un raport oficial al tuturor serviciilor noastre de examinare. Acest raport va include un general descrierea rezultatelor testului, precum și orice recomandări care pot fi făcute cu privire la soluțiile posibile. O copie a rezultatelor complete ale testului va fi atașată raportului respectiv. Pentru a menține un format standard, emitem toate rapoartele noastre în format electronic (PDF) prin e-mail. De obicei, avem nevoie de aproximativ o săptămână pentru a publica raportul după ce l-am trecut prin funcția noastră internă de control al calității, cu toate acestea, emiterea rapidă a rapoartelor este disponibilă la cerere prealabilă. Puteți fi liber să ne contactați dacă doriți să primiți un exemplu de raport al testului extern de evaluare a vulnerabilității.

 

Spuneți-ne cum altfel vă putem ajuta!

ID-ul acestei Soluții: 24884-100-1

Vă vom contacta în curând despre soluții web!

Echipa noastră de dezvoltare web vă va fi alături în curând.

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.

Salut! Sunt Gouresh și vă voi contacta în curând despre soluții cibernetice.

Echipa noastră cibernetică se va asigura că obțineți soluția potrivită!

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.