Noi Soluții Cibernetice

Hanco este un furnizor de Cyber Essentials certificat de Consorțiul IASME, un furnizor de servicii asigurat al Centrului Național de Securitate Cibernetică.

Vedeți soluțiile noastre cibernetice de top

Cu operațiuni cu sediul central în Regatul Unit și AnyShore în India, România și Statele Unite, suntem bine poziționați pentru a oferi servicii și răspunsuri non-stop (follow-the-sun).

Soluțiile Anyshore pe care le recomandăm depind de nivelurile de monitorizare, testare și actualizare necesare pentru rețeaua și operațiunile dvs.

Una dintre cele mai populare soluții ale noastre, monitorizarea Dark Web vă va menține organizația alertă la încălcări de securitate și datele furate!

Răspuns la incident

Izolăm gazda, omorâm procesele, deconectam și blocăm utilizatorii sau IP-urile și multe altele. Vedeți o alertă și confirmați că un server a fost compromis
#HancoCyber #RaspunsIncident #hanco

♦ Citiți mai multe
Capacitățile noastre de gestionare a jurnalelor, corelare și vizualizare oferă utilizatorilor o stivă flexibilă de instrumente care pot fi utilizate pentru a modifica sau crea orice tablou de bord sau vizualizare.

Gestionarea jurnalelor (SIEM)

Vom înregistra, stoca și corela datele tale de jurnal vital, care vor fi prezentate în rapoarte importante de conformitate. Gestionarea jurnalelor este esențială în economia post-Covid-19, companiile dornice să continue cu sarcinile zilnice, jurnalele vor crește și vor trebui gestionate în siguranță
#HancoCyber #GestionareaJurnalelor #hanco

♦ Citiți mai multe
HancoShield™ este soluția noastră inovatoare de securitate cibernetică care protejează și monitorizează peste 10 funcții distincte și importante.

HancoShieldâ„¢ Enterprise

SoluÈ›ia noastră HancoShield Enterprise este concepută pentru companiile mijlocii È™i mari È™i include suita completă a serviciilor noastre CyberShield all-in-one! Gama noastră acoperă o mare majoritate a soluÈ›iilor de securitate È™i reÈ›ea, cum ar fi evaluările vulnerabilității (scanere de vulnerabilitate active È™i pasive pentru detectarea timpurie, cu rapoarte de casetă pentru audituri de conformitate) pentru a evalua cât de bine funcÈ›ioneazÄ
#HancoCyber #Cybershield #hanco

♦ Citiți mai multe
Suita de soluții Accops include virtualizarea computerizată a utilizatorului final prin virtualizare de aplicații și desktop (VDI), gateway de acces la aplicații bazat pe încredere zero și soluții de gestionare a identității și accesului, ajutând organizațiile să lanseze rapid soluția de lucru la distanță în câteva zile.

Spațiu de lucru Aur

Controlați accesul la distanță și local cu ajutorul soluției noastre integrate pentru a vă gestiona utilizatorii. Versiunea noastră Gold a Digital Workspace are caracteristici suplimentare pentru a satisface organizațiile mai mari
#HancoCyber #SpatiuLucru #hanco

♦ Citiți mai multe
See <a href="https://hanco.global/cyber">Our Cyber Solutions Overview</a> for all our solutions!

Vă vom contacta în curând despre soluții web!

Echipa noastră de dezvoltare web vă va fi alături în curând.

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.

Salut! Sunt Gouresh și vă voi contacta în curând despre soluții cibernetice.

Echipa noastră cibernetică se va asigura că obțineți soluția potrivită!

ˇAm primit mesajul dvs. <blank value>, codul dvs de asistențâ este <blank value>.