Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Vulnerability Assessment ...
Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Vulnerability Scanning and Reporting ...

Testați-l și reparați-l!

Evaluare completă, test de penetrare și raportare

Odată cu creșterea amenințărilor interne din mijloace externe, ar trebui să aveți un sistem de metode de vulnerabilitate pentru a vă proteja împotriva amenințărilor dvs. interne.

Nu credem că acest lucru ar trebui să fie costisitor pentru supraviețuirea IMM-urilor într-o industrie în care criminalitatea cibernetică este în creștere.

Criminalitatea cibernetică s-a extins în sectorul IMM-urilor, dar nu a făcut știrea, totuși 75% dintre întreprinderile IMM-urilor eșuează din cauza unui atac cibernetic, iar celelalte 25% suferă probleme financiare grave.

Cu măsurile noastre de vulnerabilitate veți avea un control total asupra locurilor în care vă aflați amenințările și a modalităților de combatere a acestora înainte de a se face daune grave.

Metodele noastre implică o evaluare după un test de penetrare sau un sistem de gestionare a vulnerabilităților, unde veți avea un control total asupra vulnerabilităților cu care se confruntă compania dumneavoastră.

Sistemul de management al vulnerabilității implică un scaner care este însoțit de un flux de teste de vulnerabilitate cu un istoric lung și actualizări zilnice. Contactați-ne pentru a afla mai multe sau faceți clic aici pentru a citi mai multe.

Loading SBCYBER SIEM and Compliance: Full-scale Scanning, Testing and Reporting ...
Loading SBGCYBER SIEM and Compliance ...