Announcements:

Announcements

Evaluarea vulnerabilității

  • 22nd July 2021

Evaluarea vulnerabilității Securitatea externă reprezintă doar o mică parte a profilului general de securitate al unei organizații și că securitatea internă are, de asemenea, o importanță absolută. Prin urmare, am venit cu o nouă ofertă la un preț rezonabil pentru un serviciu care evaluează de la distanță vulnerabilitățile ... Read More »

Continue reading

Suplimente pentru motoare de membru premium

  • 22nd July 2021

Funcții inteligente pentru motorul dvs. de membru! Instalarea, configurarea și integrarea suplimentelor personalizate la motorul Premium Membership pentru a permite funcții de bază, inclusiv: redirecționarea paginii de pornire, soluții personalizate de check-out, adăugare automată la grupuri, profil implicit pentru noii ... Read More »

Continue reading

Urmărirea avansată a mesajelor în masă

  • 22nd July 2021

Vedeți cine vă deschide mailul!

Un supliment la funcția noastră principală de trimitere prin e-mail, aceasta adaugă capacitatea îmbunătățită de a urmări și gestiona campaniile de e-mail.

Continue reading

Nivele personalizate ale membrilor

  • 22nd July 2021

Control avansat al rolurilor pentru calitatea de membru!

Adaugă capacitatea de a crea și gestiona cu ușurință tipurile de membri cu acces de administrare pentru site-urile clienților utilizând motoare de membru și / sau social media.

Continue reading
Solutions descriptions are Copyright © 2024,
Hanco, All Rights Reserved.