Announcements:

Announcements

Actualizarea majoră a conținutului (orar)

  • 24th August 2021

Conținutul site-ului este textul, imaginile și alte fișiere media pe care le mențineți pentru activitatea normală de zi cu zi. Componentele site-ului  pe care le creăm pentru dvs. În timpul creării site-ului  sau atunci când configurați o nouă componentă de site, adăugăm de obicei un conținut de bază pentru a ne asigura că ... Read More »

Continue reading

Actualizarea componentelor (orară)

  • 24th August 2021

Actualizarea funcției ajustează setările sau funcționarea unei funcții existente a site-ului „De ce nu poate face asta?” Este ceva ce auzim din când în când! Chiar și după ce am instalat, configurat și integrat funcția site-ului dvs., există adesea o anumită abilitate suplimentară pe care vă dați seama că ar fi ... Read More »

Continue reading

Instrucțiuni pentru o componentă (orar)

  • 24th August 2021

În timp ce multe dintre pachetele noastre de dezvoltare a site-urilor web au caracteristici ale site-ului cu documentație de ajutor, uneori aveți nevoie de câteva instrucțiuni suplimentare pentru a începe lucrurile! Oferim instrucțiuni administratorilor site-ului nominalizați, personalului și chiar clienților dvs. care au nevoie să ... Read More »

Continue reading

Dezvoltarea componentelor (orar)

  • 24th August 2021

Timp suplimentar necesar pentru configurare și dezvoltare (programare, codificare, integrare și stilare) dincolo de scopul inițial al funcției site-ului dvs. Când cerințele se schimbă (se întâmplă!) Sau doriți capabilități suplimentare / noi pentru caracteristica site-ului dvs., fiți siguri că facturăm doar timpul necesar de ... Read More »

Continue reading
Solutions descriptions are Copyright © 2024,
Hanco, All Rights Reserved.